Filters
NFC product
Chip

Fitness

POLSBANDEN

De volgende drie typen armbanden zijn beschikbaar in elke gewenste kleur, en de prijzen zijn inclusief een gelaserd logo. De RFID-armbanden zijn voorzien van een CHIP, waardoor ze compatibel zijn met MATRIX Fitness apparatuur.

Wij adviseren u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen voordat u een bestelling plaatst in onze online winkel voor een van onze prachtige armbanden. Op die manier kunnen we u een voorbeeldafbeelding sturen met het door u gekozen kleurenbandje en uw eigen logo. Helaas is dit vanwege technische beperkingen niet mogelijk op onze website, maar een van onze medewerkers staat klaar om u hierbij te assisteren.

SPORTHANDENDOEKEN

We bieden een selectie van 14 diverse kleuren in microvezel sporthanddoeken van 120x50 cm waaruit u kunt kiezen. Elke handdoek is uitgerust met een extra opbergvak voorzien van een rits, waardoor het mogelijk is om tijdens het sporten veilig uw kluissleutels, AirPods of mobiele telefoon op te bergen. Onze prijzen zijn inclusief de mogelijkheid om uw eigen logo op de handdoeken te laten borduren. Let op: de prijs voor een mesh opbergtas met uw eigen logo is niet inbegrepen.


€ 2.47

bekijk

€ 2.53

bekijk

€ 2.59

bekijk

€ 6.59

bekijk

€ 0.82

bekijk

€ 2.59

bekijk

€ 2.59

bekijk

€ 2.17

bekijk