Over ons

Geschiedenis

Brulo B.V. is oorspronkelijk begonnen door Ruben Neijenhuijs in 2009. Een jonge Nederlandse commerciële economie student met een passie voor inkoop & handel en begon met enkele producten in te kopen in Duitsland en deze door te verkopen op de Nederlandse markt. Al snel groeide het aantal producten en werd er eind 2009 één van de eerste websites gelanceerd. De groei in deze jaren was zo explosief dat het lanceren van het eigen merk Brulo en direct inkopen bij fabrieken een logisch gevolg was. Waar Brulo begon in Nederland en België zijn wij in 2012 de Europese markt betreden en verkopen wij nu producten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Ireland, Italië, Zweden, Denemarken en Finland. In de loop van de jaren is het merk uitgegroeid tot een merk met kwalitatief hoogwaardige niche producten voor een leuke prijs.

Ontstaan van het merk/bedrijf Brulo

 

Het eerste product dat wij onder een eigen merk op de markt brachten waren de bio-ethanol branders en sfeerhaarden. Voor deze type producten moest een merknaam verzonnen worden waaronder wij deze producten op de markt gingen brengen. Het merknaam Brulo is afgeleid van het Franse woord Brûleur dat brander betekend.

 

Toekomstvisie van het merk Brulo

Het merk Brulo was in eerste instantie ontstaan door de import van de sfeerhaarden maar het merk is hedendaags een erkend merk en bedrijfsnaam voor meerdere producten en websites. Ons streven is om zowel de consumenten als de groothandels de kwaliteitproducten te leveren.

Adres gegevens

BRULO B.V.
De Binderij 34 (Showroom adres alleen op afspraak)
1321EJ Almere
Kamer van Koophandel: 717 89 367
BTW nr: NL858850345B01