B-WARE Doorzichtig windscherm

€ 179.00


Wanneer op voorraad?

Dit betreft B-ware windschermen waarbij nog steeds 100% garantie gegeven wordt op de producten die u koopt maar de product hebben kleine beschadigingen. Dit is bij de windschermen meestal een kras/deukje in de aluminium cassette of een klein kreukel in het doek. Het gebruik of de kwaliteit van het product is precies hetzelfde als een nieuw product.

U bent vrij om ons even te contacteren over de beschadiging per windscherm. Minuscuul dat deze mogelijk zijn is het geheel begrijpelijk dat u mogelijk enkele foto's wilt ontvangen.


Brulo windschermen zijn gemaakt van robuuste materiaal aluminium zodat er geen zorgen gemaakt hoeft te worden over eventuele roest.Door het gebruik te maken van het doorzichtige windscherm is het mogelijk om op elk gewenst moment van de dag comfortabel uit de wind te zitten.De onopvallende aluminium cassette monteert u aan de muur. De vloerbevestiging voor het eindpunt plaatst u op gewenste afstand op een betegeld terras. Dankzij het rolsysteem is het windscherm snel en eenvoudig uit te trekken en weer op te bergen. Windscherm zoals geleverd is geschikt voor bevestiging aan een muur en de bijgeleverde vloerbevestiging is te monteren op een betegeld terras.Optionele accessoires voor het vrijstaand plaatsen van het windscherm of verankering van de bevestigingspaal in bijvoorbeeld gras zijn los verkrijgbaar.

Zwart doek komt met een zwarte cassette.
Grijs/antraciet doek komt een grijze cassette
Kleur wit komt met een antraciet doek en een witte cassette.

  • Specificaties
    titles.articlenumber: 1026
    Afmetingen: (B)300 x (H)180 cm
    Kleur: Wit - grijs cassette
    Materiaal: Aluminium - texteline / polyester