Accessoires windscherm

€ 39.99Anker: Elke windscherm komt standaard geleverd met een standaard voet en deze moet op een harde ondergrond bevestigd worden. Beschikt je niet over een harde ondergrond dan is dit anker een ideaal oplossing.

Mast: Een mast is een accessoire die je pas nodig hebt als je op de locatie van waar je de scherm wilt plaatsen geen wand/muur/paal heeft om het windscherm te bevestigen (hoogte mast 153 cm).

Muuranker: De standaard bijgeleverde voet moet op de grond bevestigd worden. Heb je op de locatie aan weerzijde al een paal/muur staan dan kan je de voet vervangen door deze muuranker.

Brickets:
Bij elke windscherm die je besteld van het merk Brulo krijgt u standaard twee brickets geleverd. Wil je het windscherm verplaatsen dan zijn deze twee extra brickets precies wat je zoekt.

Voetstuk:
De standaard bijgeleverde voet moet op de grond bevestigd worden. Wilt u echter de voet weghalen bij niet gebruik van de windscherm dan is dit mogelijk met deze accessoires.

Paal:
Dit is een extra en deze komt standaard bij bestelling van een Brulo windscherm. Dit is dus geen accessoire maar een extra los onderdeel.