Accessoires windscherm

€ 49.99Anker: Elke windscherm komt standaard geleverd met een standaard voet en deze moet op een harde ondergrond bevestigd worden. Beschikt je niet over een harde ondergrond dan is dit anker een ideaal oplossing.

Mast: Een mast is een accessoire die je pas nodig hebt als je op de locatie van waar je de scherm wilt plaatsen geen wand/muur/paal heeft om het windscherm te bevestigen (hoogte mast 153 cm).

Muuranker: De standaard bijgeleverde voet moet op de grond bevestigd worden. Heb je op de locatie aan weerzijde al een paal/muur staan dan kan je de voet vervangen door deze muuranker.

Brickets:
Bij elke windscherm die je besteld van het merk Brulo krijgt u standaard twee brickets geleverd. Wil je het windscherm verplaatsen dan zijn deze twee extra brickets precies wat je zoekt (levering twee stuks).

Voetstuk:
De standaard bijgeleverde voet moet op de grond bevestigd worden. Wilt u echter de voet weghalen bij niet gebruik van de windscherm dan is dit mogelijk met deze accessoire.

Paal:
Dit is een extra en deze komt standaard bij bestelling van een Brulo windscherm. Dit is dus geen accessoire maar een extra los onderdeel.

Cassette montagebeugels:
De standaard beugels (brickets) die bij een Brulo windscherm geleverd worden zijn voor de meeste gebruikers/kopers van het windscherm voldoende. Dit accessoire heeft u alleen nodig als de plaatsing van het windscherm achter een paal of muur is. Een voorbeeld sitautie is dat u een pergola/uitbouw/varanda heeft aan huis waarbij vanuit het huis bekeken u de cassette niet links of rechts aan de paal wilt monteren van bijvoorbeeld de pergola. Echter u wilt wel het doek uittrekken naar links of rechts van de paal en om dit op een mooie manier te realiseren is dit accessoire geschikt. Deze beugels maakt het mogelijk om de cassette achter de paal te monteren en het doek recht uit te cassette te trekken.  Hierdoor ziet u de cassette niet meer en behoudt u volledig zicht op uw tuin bij niet gebruik van het windscherm(levering twee stuks)